+31 (0)6 211 30 587

 • nl
 • en

Innovatieve recycling machines

 

Ophof Recycling levert een breed aanbod

en versnipperinstallaties van vooraanstaande fabrikanten die voortdurend bezig zijn met productverbetering, energiebesparing en gebruikersgemak.

Ophof Recycling heeft exclusief het dealerschap in Nederland voor de volgende merken:

Ophof Recycling levert aan bedrijven in recycling-, weg en waterbouw, bouw-, sloopwereld en de biomasse industrie zowel Nederland als internationaal.

Onze diensten

Wilt u onze machines aan het werk zien met uw eigen product?

Dat is mogelijk. Ophof Recycling verzorgt op aanvraag demonstraties bij bedrijven in heel Nederland. Neem contact op voor een afspraak..

Advies nodig?

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of andere inlichtingen, neem gerust contact met ons op. 

Gerrit Ophof - 06 2113 0587 / 0524-215095

neem contact op

 

Actueel

Wij leveren recycle oplossingen

Meettechniek (Optische Bandweger)

Meet het volume in m3 op transportbanden middels een electro-optische Sensor die de gegevens rechtstreeks opslaat in een computer, die vervolgens is uit te lezen middels je telefoon via Bluetooth, deze uitgelezen data is via een mail programma te versturen naar ieder gewenst adres.

Sloopwereld

Voor Ophof Recycling is het leveren van een recycling machine alleen niet voldoende. Wij vinden na levering de after sales heel belangrijk. Zo geven wij de machinist een goede scholing zodat hij alle ins en outs van de machine kent. Dit voorkomt verkeerd gebruik van de machine. Mocht zich toch een technisch probleem voordoen dan staan onze goed opgeleide en ervaren monteurs paraat om uw probleem te verhelpen.

 

Onze oplossingen

 • Biber Trucks

  HOUTVERSNIPPERAAR | Drie assige vrachtwagen houthakmachine/houtversnipperaar met aandrijving op alle wielen met een 540 pk sterke aandrijfmotor.

 • Nu beschikbaar in onze voorraad, Nieuw !!! van de fabriek een nieuwe Rockster 1100 DS

  Nu beschikbaar in onze voorraad, Nieuw !!! van de fabriek. een nieuwe Rockster 1100 DS ( bouwjaar 2020)

 • Rockster R 700 inclusief zeef en retourband

  PUINBREKER | Jong gebruikte Rockster 700S inclusief zeef en retourband Deze machine uit bouwjaar 2017 heeft een uren stand van ca.100 uur. Prijs op aanvraag.