+31 (0)6 211 30 587

 • nl
 • en

Innovatieve recycling machines

 

Ophof Recycling levert een breed aanbod

en versnipperinstallaties van vooraanstaande fabrikanten die voortdurend bezig zijn met productverbetering, energiebesparing en gebruikersgemak.

Ophof Recycling heeft exclusief het dealerschap in Nederland voor de volgende merken:

Ophof Recycling levert aan bedrijven in recycling-, weg en waterbouw, bouw-, sloopwereld en de biomasse industrie zowel Nederland als internationaal.

Onze diensten

Wilt u onze machines aan het werk zien met uw eigen product?

Dat is mogelijk. Ophof Recycling verzorgt op aanvraag demonstraties bij bedrijven in heel Nederland. Neem contact op voor een afspraak..

Advies nodig?

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of andere inlichtingen, neem gerust contact met ons op. 

Gerrit Ophof - 06 2113 0587 / 0524-215095

neem contact op

 

Actueel

Wij leveren recycle oplossingen

Meettechniek (Optische Bandweger)

Meet het volume in m3 op transportbanden middels een electro-optische Sensor die de gegevens rechtstreeks opslaat in een computer, die vervolgens is uit te lezen middels je telefoon via Bluetooth, deze uitgelezen data is via een mail programma te versturen naar ieder gewenst adres.

Sloopwereld

Voor Ophof Recycling is het leveren van een recycling machine alleen niet voldoende. Wij vinden na levering de after sales heel belangrijk. Zo geven wij de machinist een goede scholing zodat hij alle ins en outs van de machine kent. Dit voorkomt verkeerd gebruik van de machine. Mocht zich toch een technisch probleem voordoen dan staan onze goed opgeleide en ervaren monteurs paraat om uw probleem te verhelpen.

 

Onze oplossingen

 • Te koop 2x nieuwe ACDE ASC vergruiser inclusief kopplaat en hydrauliek slangen

  For sale: 2 new ACDE ASC-1750 Pulverizers Betonkrakers

 • Rockster R 900 inclusief zeef en retourband

  PUINBREKER | Rockster 900 inclusief zeef en retourband Deze machine heeft bouwjaar 2016, uren stand 1870 uur. Prijs op aanvraag.

 • H-Sensortechnik

  VOLUMEMETER | H-Sensortechnik is een elektro-optisch volume-meet-systeem dat m3 volumes meet van zand, puin, compost, shredder materiaal, afval, chipmateriaal.

 • Rockster R700S

  PUINBREKER | De Rockster R700S is flexibel, krachtig en betrouwbaar. Door de optimale afmetingen en geringe gewicht kan de R700S gemakkelijk verplaatst worden.